Nenad Bjelica: Očekujem da ćemo povijesne utakmice igrati na proljeće

Srijeda, 07. studenog 2018. 19:35 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Dinamo u četvrtak (21) na Maksimiru igra protiv Trnave utakmicu 4. kola Europske lige.

Nakon tri pobjede Dinamo je nakon 48 godina jedan bod udaljen od europskog proljeća.

- Očekujem da će povijesne utakmice biti na proljeće. Mislim da sam time sve rekao. Pritisak je uvijek tu, prije svake utakmice, protiv Zeline, Osijeka i Trnave. Ali stvaramo ga sami jer želimo biti najbolji. Opušteni smo, znamo što treba, nema tu nekih posebnih taktičko-tehničkih stvari za Spartak. Ne želim opterećivati igrače s tim stvarima. Nemamo ni vremena za to. Svi znamo što treba, imamo tri pobjede u tri utakmice. Najvažnije je da ovu atmosferu održimo, da održavamo ovu klimu, da smo opušteni prije utakmice, a agresivni kad počne, kaže Bjelica koji nema namjeru kalkulirati s bodom koji je dovoljan da bi Dinamo osigurao nastavak natjecanja:

- Imam problem, volim pobjeđivati! Imam pobjednički mentalitet koji sam prenio na dečke, oni su super prihvatili sve moje ideje, sjajna su momčad, druže se na terenu i izvan njega i to je naša snaga. Nema nikakvih kalkulacija, samo pobjeda nam je u glavama. Respektiramo i poštujemo Spartak i sigurno je da ćemo se morati namučiti da ga pobijedimo, kao i u prvoj utakmici u Slovačkoj. Imamo sjajnu momčad, vrhunske igrače i presretan sam što ih treniram. S njima bih išao na kraj svijeta. Vidjet ćemo kako će se utakmica razvijati, riskirat ćemo sve za pobjedu, zaključio je Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.