Nenad Bjelica: Postoje frustracije u onih koji ne igraju, ali to nestane čim izađemo na teren

Utorak, 12. ožujka 2019. 12:02 Napisao/la  SC

Mislim da nas nisu dobro procijenili i da nisu mislili da ih možemo pobijediti. Njihovi mediji nisu ni pisali o nama do samog dana utakmice, kaže trener Dinama o prvoj utakmici protiv Benfice

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

 

Dinamo je pobijedio (3:1) Rijeku s pričuvnom momčadi!

U igrača Dinama koji ne igraju u Europskoj ligi nije se primijetilo nezadovoljstvo:

- Naravno da postoje frustracije i nezadovoljstvo onih koji ne igraju, ali to odmah nestane kada izađemo na teren. Koji god igrač dobije šansu mora se pokazati u najboljem svjetlu kako bi dobivao šanse u drugim utakmicama. Nismo imali nijedan problem u ovih 10 mjeseci, ne bi bilo normalno da ne pokažu nezadovoljstvo. Oni sve od sebe daju na terenu, a to je meni najbitnije. Loše smo ušli u utakmicu protiv Rijeke, jako malo agresivnosti. Mogu biti zadovoljan s velikom pobjedom protiv drugog na tablici. Ove sezone su nas već pobijedili i zadovoljan sam sa svim igračima koji su igrali, kazao je trener Nenad Bjelica na HTV-u.

Trener Dinama u uzvratnoj utakmici protiv Benfice prisiljen je obaviti promjene, neće imati na raspolaganju Marina Leovca i Ivana Šunjića zbog žutih kartona te Izeta Hajrovića i Arijana Ademija koji su ozlijeđeni.

- Nameću se na lijevom boku Rrahmani, a na centralnom veznom Nikola Moro koji je već odigrao nekoliko utakmica. Vidjet ćemo što ćemo na desnom krilu, vjerojatno će tamo igrati Kadzior. On je igrač koji zna iznuditi faul, znači nam puno, naglašava Bjelica.

Trener Dinama svjestan je težine uzvratne utakmice to prije što Benfica nije igrala na očekivanoj razini u Maksimiru:

- Oni su imali dosta dugu trku s Portom u prvenstvu pa su ih tri dana prije utakmice protiv nas uspjeli pobijediti. Mislim da su nakon toga odahnuli i da nas nisu dobro procijenili i da nisu mislili da ih možemo pobijediti. Njihovi mediji nisu ni pisali o nama do samog dana utakmice. To je za nas velika utakmica, a za njih samo jedna u nizu. Oni često rotiraju, u Europi dobivaju šansu mladu igrač dok u ligi igraju oni najbolji, kaže Bjelica.

Utakmica protiv Benfice igra se u četvrtak u 21 sat. Dinamo brani prednost iz prve utakmice od 1:0.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.