Nenad Bjelica: Jako sam sretan sam što se smijem vratiti u Hrvatsku

Utorak, 31. srpnja 2018. 23:24 Napisao/la  SC

Niti jednog trenutka nisam sumnjao u svoju momčad, niti nakon 2:0 niti na poluvremenu, kazao je trener Dinama nakon uzvratne utakmice protiv Hapoela

Nenad Bjelica
Nenad Bjelica Foto: www.gnkdinamo

 

Hrvatski prvak odigrao je izrazito loše prvo poluvrijeme na kraju kojega vodstvo domaćina (2:0) nije bilo realni odraz prikazanog.

U drugom dijelu Dinamo je ponovo izgledao kao momčad koja je zaslužila prolaz u iduće pretkolo:

- Prije svega čestitam svojoj ekipi na prolazu. Čestitam domaćinu na dobroj utakmici i čestitke navijačima jedne i druge ekipe, posebno našima koji su došli u Izrael. Pohvale domaćim navijačima na sjajnoj atmosferi. Dinamo je odigrao loše prvo poluvrijeme, ali se u nastavku uspio vratiti. Što se dogodilo u svlačionici na poluvremenu? Rekao sam im da imam puno povjerenja u njih i da sam siguran da prolazimo jer smo momčad s karakterom i puno kvalitete, kao i to da sam ponosan na njih. Niti jednog trenutka nisam sumnjao u svoju momčad, niti nakon 2:0 niti na poluvremenu. Bio sam uvjeren da možemo puno bolje. Rekao sam im što moraju popraviti da bi bili konkurentni. To smo napravili u drugom dijelu i zato idemo dalje. Bila je ovo potpuno druga ekipa od one u prvenstvu. Svi smo ista momčad i kad ne pobijedimo dolazi do određenih sumnji. Ipak smo bili fokusirani na ovu utakmicu, bio je ovo zasluženi remi i zadovoljni idemo kući. Sad nas čeka prvenstveni susret već u petak. Jako sam sretan što se smijem vratiti u Hrvatsku. Nek' ostane tajna što mi je trener Hapoela rekao. Mislim da je on vrhunski trener, to je pokazao zadnjih godina. Igrao sam s Lechom protiv njega prijateljski susret već ranije. Želim mu puno sreće, da bude prvi i da u Europskoj ligi napravi nešto značajno, kazao je trener Nenad Bjelica.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.