Mariju Cvitanoviću sanirana fraktura, njegova jedina krivica je da je trener Dinama

Četvrtak, 21. rujna 2017. 09:30 Napisao/la  SC

Prve analize stručnjaka ukazuju da je prema intezitetu napada naručitelj kriminalnog akta htio poslati upozorenje nekom drugom

Mario Cvitanović primljen u bolnici Sv. Duh
Mario Cvitanović primljen u bolnici Sv. Duh


Mario Cvitanović pušten je kući nakon što mu je u bolnici Sv. Duh sanirana fraktura podlaktice. Čini se da je to najteža fizička posljedica mučkog napada.

Trenera Dinama oko 20 sati ispred zgrade u Ulici Vladimira Preloga 7 na Trnju gdje živi, dvojica maskiranih napadača počeli su tući palicama.

Očito je riječ o planiranoj zasjedi. Napadači su Cvitanovića sačekali nakon  povratka iz Imbriovca, gdje je Dinamo igrao utakmicu kupa.

 Dvojica maskiranih napadača bez riječi su obavili prljavi posao i pobjegli nakon što je Cvitanović počeo trubiti.

U Dinamu su kosternirani napadom na trenera, koji se dogodio nedugo nakon što je Zdravko Mamić ranjen u oružanom napadu.

U klupskom priopćenju Dinamo ponovo preispituje funkcioniranje državnih institucija, koje ne štite temeljna ljudska prava.

Motivi napada mogu se samo pretpostaviti!

Prve analize stručnjaka ukazuju da je prema intezitetu napada naručitelj kriminalnog akta htio poslati upozorenje nekom drugom, prema takvim tezama Cvitanović je samo kolatelarna žrtva.

 Njegova jedina krivica je da je trener Dinama.
 
 Policija je počela stragu koja će vjerojatno završiti isto kao i slične. Bez rezultata što znači da naručitelji dobro znaju s kim imaju posla!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.