LIGA PRVAKA Nenad Bjelica: Dinamo će biti samouvjeren, hrabar i odlučan da ostvari željeno

Ponedjeljak, 12. kolovoza 2019. 21:57 Napisao/la  SC
Nenad Bjelica
Nenad Bjelica

Nogometaši Dinama odradili su trening na stadionu Ferencvaroša prije uzvratne utakmice 3. pretkola lige prvaka koja se igra u utorak:

- Travnjak je u savršenom stanju i to nam svakako odgovara, postoje svi preduvjeti da odigramo dobru utakmicu. Iako nismo pobijedili u dvije posljednje utakmice, ozračje u svlačionici je sjajno i spremni smo za teški okršaj, Ferencvaros je u Zagrebu pokazao da je ozbiljna momčad. No, vjerujem da ćemo biti bolji nego na prvoj utakmici i da ćemo ostvariti ono po što smo i došli, pobjedu i prolaz. Mi i Mađari vrlo dobro znamo da pogodak odluke možemo zabiti u prvoj i posljednjoj minuti! Stoga neću govoriti o tome hoćemo li odmah napasti ili ne, nego ću reći da će Dinamo biti samouvjeren, hrabar i odlučan da ostvari željeno! Naša je velika želja proći dalje i vjerujem da ćemo na kraju slaviti, kazao je trener Dinama Nenad Bjelica pred utakmicu u koju domaćin ulazi s prednošću od pogotka u gostima (1:1).

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.