Goran Šućurović: Hermes je najjači u ligi, šteta što nismo kompletni

Subota, 30. listopada 2021. 14:59 Napisao/la  KS

Hermes Analitica je najjača momčad u ligi, krivo mi je jedino što nećemo biti u kompletnom sastavu, kaže trener košarkaša Kvarnera 2010

Goran Šućurović
Goran Šućurović

Košarkaše Kvarnera 2010 u nedjelju u Zagrebu očekuje derbi 6. kola Prve lige, Riječani od 17 sati gostuju kod Hermes Analitice, prošlogodišnjeg premijerligaša i za sada jedine neporažene momčadi lige.

Riječani u Zagreb odlaze nakon što su u srijedu u Puli okončali svoj ovogodišnji nastup u Kupu Krešimira Ćosića, desetkovana riječka momčad doživjela je uvjerljiv poraz, a u punom sastavu neće putovati niti na derbi ogled.

- Sigurno neće igrati Krstinić, upitan je i Jasmin Perković, ali on će putovati s nama. Izvan stroja nam je Borna Baćac Smiper, Jashari nije trenirao. No, Siniša Štemberger će igrati.... Šareni smo, ali to ništa ne znači. Nadali smo se da će se igrači oporaviti, ali tako je kako je. Nismo sve uspjeli sanirati. No, zato su u Puli super odigrali Krulčić i Vigo Bart, nametnuli su se, pokazali da mogu, sada ćemo vidjeti kako će nastaviti dalje kroz prvenstvo, rekao je Goran Šućurović, trener Riječana.

Da je netko košarkašima Kvarnera 2010 ponudio derbi u šestom kolu sigurno bi takvu ponudu objeručke prihvatili.

- Dat ćemo sve od sebe, ali krivo mi je što nismo u kompletnom sastavu. Oni su najjača momčad u ligi, ali šteta što nećemo btii u punom treningu. Da nam je netko rekao da ćemo igrati derbi u šestom kolu blijedo bismo ga gledali. Hermes ima imperativ pobjede, mi možemo igrati opušteno, vidjet ćemo za što će to biti dovoljno, nastavio je Šućurović.

Trener Riječana itekako je zadovoljan dosadašnjim dijelom sezone.

- Žalim jedino za Kaštelom, ali neka nam taj poraz bude škola. Negdje će se to već vratiti, zaključio je Šućurović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.