FILIP BENKOVIĆ Zdravko Mamić prodao najskupljega braniča u povijesti HNL-a

Srijeda, 08. kolovoza 2018. 20:19 Napisao/la  SC

Naravno da je Zdravko Mamić odradio transfer do kraja bez obzira što je  međuvremenu pobjegao u BiH. Drugačije ne bi moglo ovako završiti!

Filip Benković
Filip Benković

 

Filip Benković je novi igrač Leicestera.

Bivši stoper Dinama otišao je u Premierligu u transferu vrijednom 13 mil., s bonusima Dinamo može zaraditi još dva milijuna.

Zdravko Mamić znao je što govori kada je tvrdio da mladi stoper neće odići za manje od 15 mil. eura čime je postao najskuplji branič HNL-a svih vremena.

Benković je ostvario treći transfer u Dinamovoj povijesti, skuplji su bili samo Marko Pjaca (23/Juventus) i Luka Modrić (21/Tottenham).

Mamićeva "operacija Benković" trajala je više od godinu dana, a zanimljivo je da u isto razdoblju mladi igrač nije igrao ni približno na optimalnoj razini. Nešto zbog ozljeda, nešto zbog lošije forme.

Benkovć nije bio ni u ozbljnijim kombinacijama izbornika Zlatka Dalića tijekom kvalifikacija i priprema za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Sve to skupa nije utjecalo na njegovu cijenu što je još jedan dokaz da se velika zarada na tržištu nogometnh pokretnina ne događa slučajno.

Naravno da je Mamić odradio transfer do kraja bez obzira što je   međuvremenu pobjegao u BiH.

Drugačije ne bi moglo ovako završiti!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.