Anderlecht ima iste probleme kao Rijeka, trener zatražio sastanak s navijačima

Srijeda, 03. listopada 2018. 20:31 Napisao/la  SC

 Mi i dalje dominiramo na terenu, ali čim ponovno zabijemo, ponovno ćemo početi pobjeđivati. Puno smo radili na efikasnosti,  trener Hein Vanhaezebrouck zvuči slično kao Matjaž Kek

 Hein Vanhaezebrouck
Hein Vanhaezebrouck

 

Anderlecht uoči utakmice protiv Dinama ima iste probleme kao Rijeka.

Slabi niz rezultata i igara narušio je dobru atmosferu u svlačionici i na tribinama:

- Samo smo se doveli u probleme, na nama je da protiv Dinama budemo bolji. U prvim utakmicama je sve završavalo u golu, mogli smo pucati i žmireći i pogodili bi mrežu, a sad ne možemo do gola. Prvi nam je cilj probiti obranu i golmana, jer ako ne povedemo, kod prve pogreške ćemo primiti gol i izgubiti. Mi i dalje dominiramo na terenu, ali čim ponovno zabijemo, momčad će dobiti dobar osjećaj, a onda ćemo ponovno krenuti pobjeđivati. Efikasnost. Puno smo radili na tome, kazao je trener belgijske momčadi Hein Vanhaezebrouck.

Trener se odlučio na neobičan potez, prije susreta s Dinamom sastat će se s navijačima:

- Neki imaju tvrđu kožu i naviknuti su na pritisak, ali u momčadi imamo puno mladih igrača kojima nije lako kada čuju zvižduke. Zbog toga ću razgovarati s vođama navijača jer svi imamo isti cilj: želimo gledati dobar nogomet i najbolji mogući Anderlecht, moramo podržavati jedni druge. U klubu smo mirni. Svi smo na istoj strani. Znamo da smo krenuli ispočetka ove sezone, napravili smo dosta transfera, povukli smo osmoricu igrača iz B momčadi... potrebno je vremena, ali uvjeren sam da će sve biti u redu, zaključio je Vanhaezebrouck.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.