DINAMO - RIJEKA Nikola Jurčević: Nije mi presudno tko je favorit u tom dvoboju, samo želim da budemo bolji

Nedjelja, 01. travnja 2018. 11:56 Napisao/la  SC

Kup je posebna utakmica, igra se u drugačijem ambijentu, a vjerujem da će u Maksimiru ipak biti 'nogometniji' uvjeti nego u Zaprešiću, kaže trener Dinama

Nikola Jurčević
Nikola Jurčević Foto: www.gnkdinamo

 Dinamo je još jednom razočarao igrom i rezultatom, u 27. kolu momčad Nikole Jurčevića odigrala je utakmicu bez pogodaka u Zaprešiću.

Budući da je igra bila slabija od rezultata, Jurčević ne može biti spokojan uoči utakmice polufinala Kupa protiv Rijeke, koja se u srijedu igra na Maksimiru:

- Inter se pokazao kao kvalitetna i dobro organizirana momčad, izvanredno se brane i opasni su u kontranapadima. Mi ne možemo biti zadovoljni, odigrali smo 0:0, ali opet zadržali identičnu prednost nad konkurentima, pa se okrećemo srijedi i nama jako bitnoj utakmici s Rijekom. Prvo moramo vidjeti kakvo će nam biti zdravstveno stanje, a vjerujem da će nam se do tada i vratiti pokoji važan igrač. Kup je posebna utakmica, igra se u drugačijem ambijentu, a vjerujem da će u Maksimiru ipak biti 'nogometniji' uvjeti nego u Zaprešiću. Nije mi presudno tko je favorit u tom dvoboju, samo želim da budemo bolji, da igramo bolje i pobijedimo Rijeku, kazao je Jurčević nakon utakmice u Zaprešiću:

- Imali smo puno problema. Nekih petnaestak dana na raspolaganju nismo imali čak 11 reprezentativaca, a onda su nam naudile i ozljede. Ostali smo do kraja sezone bez More, na utakmici mladih vrsta neugodan udarac je dobio Sosa, a ozlijedio se i Soudani. A još otprije nismo imali Benkovića i Doumbiju. U Zaprešiću je zaigralo puno igrača koji nisu u pravom ritmu, ne svojom krivicom, već jednostavno do sada nisu imali minutažu u kontinuitetu, pa im je nešto teže bilo na ovakvom terenu odigrati 90 minuta u ovakvom tempu, kazao je Jurčević.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.