Dinamo dovodi Michala Krmenčika, Mario Gavranović dobiva konkurenciju

Petak, 17. studenog 2017. 10:37 Napisao/la  SC

Dovođenje Michala Krmenčika i Marija Gavranovića znači da se Dinamo iduće sezone sprema napraviti iskorak u europskim natjecanjima

Michal Krmenčik
Michal Krmenčik

Prema neslužbenim vijestima Dinamo dovodi češkog napadača Michala Krmenčika, suigrača Diega Živulića u Viktoriji Plzen.

Krmenčik (24) je klasični prvi napadač, češki je reprezentativac sa zavidnom statistikom, visok je 190 cm, stoji oko 3 mil. eura...

Dinamova potraga za prvim napadačima traje dugo vremena budući da sadašnji napadački dvojac (Hodžić, Henriquez) očito ne zadovoljava kriterije zagrebačkog kluba.

Budući da je dogovoren dolazak Marija Gavranovića iz Rijeke, eventualni dolazak češkog reprezentativca adekvatno bi pojačao konkurenciju u vrhu napada.

Dovođenje Michala Krmenčika i Marija Gavranovića znači da se Dinamo iduće sezone sprema napraviti iskorak, novi tandem prvih napadača  trebao bi osigurati kvalitetniji nastup u europskim natjecanjima.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.