Dani Olmo odlazi u Atletico Madrid, Diego Simeone želi dovesti napadača Dinama

Nedjelja, 07. srpnja 2019. 19:17 Napisao/la  SC

Olmo se odmara nakon što je postao U-21 europski prvak, momčadi Dinama trebao bi se priključiti krajem srpnja ako prije ne ode

Dani Olmo odlazi u Atletico Madrid, Diego Simeone želi dovesti napadača Dinama

Dani Olmo u Atleticu Madrid!

Španjolski El Mundo tvrda da je mladi španjolski reprezentativac blizu madridskog kluba, posao odrađuje Olmov menadžer Juanma Lopez,  koji je u Altetico doveo Alvara Moratu.

Najvažnije je da je Diego Simeone iskazao interes za mladoga napadača Dinama, kontakti su uspostavljeni, a hoće li se transfer realzirati ovisi o dosta toga.

Između ostalog, Simeone prvo mora otvoriti mjesto u rosteru Atletica za mladoga igrača koji mora igrati što znači da netko mora otići.

Olmo se odmara nakon što je postao U-21 europski prvak, momčadi Dinama trebao bi se priključiti krajem srpnja ako prije ne ode.

Sigurno neće igrati utakmicu Superkupa protiv Rijeke (13. srpnja) i pretkolo Lige prvaka, iako je sve izglednije da više uopće neće igrati za Dinamo

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.