Arijan Ademi, kapetan Dinama: Momčad koja nam pređe centar može biti zadovoljna

Četvrtak, 12. listopada 2017. 14:45 Napisao/la  SC
Arijan Ademi
Arijan Ademi


Arijan Ademi nakon dvije godine odigrao je prvu natjecateljsku utakmicu za makedonsku reprezentaciju, kapetan Dinama bio je strijelac u pobjedi protiv Lihtenštajna

- Čim sam ušao rastrčao sam se na sve strane, ma kao da me netko pustio s lanca. Možda sam se malo tražio u početku, ali sam se onda brzo opustio. I sve je bilo kako treba. Odigrao sam 30 minuta, nisam se ništa umorio. Ali, tek treba vidjeti kako će to biti dalje, rekao je Ademi za goal.com.

Dinamo u idućem kolu igra derbi protiv Osijeka:

- Ne mogu reći koliko mogu izdržati, za koliko sam sada spreman. To ne znam ni sam. Znam da u prvi mah ne mogu igrati 90 minuta, ali opet me veseli što se sada u 30 minuta nisam umorio. Ma puno smo se digli,  igramo puno bolje, držimo sve u konce u svojim nogama, sve ovisi samo o nama. I ekipa koja nam pređe centar može biti zadovoljna. To je pravi put, kaže Ademi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.