Tajna Wadeovog uspjeha? Prirodni Red Bull

Ponedjeljak, 02. siječnja 2012. 18:40 Napisao  Marko Babić

- Stavljam mu klorofil u sokove. Pije mješavinu repe, đumbira i klorofila, pije prirodni Red Bull. Sve mu to daje energiju i pomaže tijelu da ostane u odličnoj formi - izjavio je Richard Ingraham, Wadeov osobni kuhar

Dwyane Wade, košarkaš Miami Heata, pruža odlične igre na otvaranju sezone, a USA today donio je zanimljivu priču o tome kako je Wade pronašao dobitnu formulu. Prije nedjeljne utakmice protiv Charlottea, tridesetogodišnji Wade je sjedio za stolom u svlačionici i jeo paštu i voće, nešto što bi bilo nezamislivo unatrag nekoliko godina.

- Kada je hrana u pitanju, sada znam što je tijelu potrebno - ustvrdio je Dwyane Wade jedan od najboljih pojedinaca u redovima Heata koji su sezonu otvorili omjerom 5:0.

- Najvažnije je da sam počeo razgovarati s nutricionistom koji je dio momčadi i koji zna koliko treniramo, što nam treba i koju tjelesnu težinu moram održavati - dodao je Wade. Jedan od tajnih sastojaka je klorofil, zeleni pigment u kloroplastima biljaka, odgovornima za fotosintezu.

- Stavljam mu klorofil u sokove. Pije mješavinu repe, đumbira i klorofila, pije prirodni Red Bull. Sve mu to daje energiju i pomaže tijelu da ostane u odličnoj formi - izjavio je Richard Ingraham, Wadeov osobni kuhar.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.