Splićani slavljem na Baldekinu učvrstili treću poziciju, Cibona i dalje bez poraza

Srijeda, 25. travnja 2012. 22:43 Napisao/la  SC

U 11. kolu Lige za prvaka košarkaši Splita slavili na gostovanju u Šibeniku, "Vukovi" na + 60 u gostima kod Zaboka

Posljednja dva susreta 11. kola Lige za prvaka donijela su slavlja Splita i Cibone na gostovanjima u Šibeniku, odnosno Bedekovčini. "Žuti" su ostvarili vrlo važnu pobjedu na Baldekinu te će im u posljednje četiri utakmice prvenstva biti dovoljne pobjede protiv Zaboka i Svjetlosti da osiguraju doigravanje, a vjerojatno i treće mjesto koje vodi bez pozivnice u ABA ligu. 

U pobjedničkim redovima najefikasniji igrač bio je Sobin s 20 poena uz 6 skokova, Mimica je dodao 18 uz 5 asistencija. Zagrepčani su 11. pobjedu u isto toliko susreta ostvarili, pobijedivši posljednjeplasirani Zabok s 60 čak koševa razlike.

Rezultati: Zabok - Cibona 52:112, Jolly JBS - Split 77:83. Utorak: Zagreb - Svjetlost 87:71. Ponedjeljak: Zadar - Cedevita 71:73.

Poredak: Cibona 22, Cedevita 19, Split 19, Zadar 17, Zagreb 16...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.