Policija privela dvojicu košarkaša Jollyja zbog radnih dozvola i bit će protjerani iz Hrvatske

Petak, 30. ožujka 2012. 14:07 Napisao/la  I. J.

Sudac Prekršajnog suda odredit će novčanu kaznu koja se kreće u rasponu sedam i deset tisuća kuna, a obojica će biti protjerani iz Hrvatske

Djelatnici Policijske uprave Šibenik priveli su dvojicu košarkaša Jolly Jadranska banka Šibenik,  Akidu McLaina i Edija Sinadinovića jer nisu imali uredno prijavljen boravak niti radnu dozvolu. Iz kluba su priopćili da su podnijeli zahtjev za dobivanje radne dozvole, ali iste nisu dobili do današnjeg dana zbog navodne sporosti državnog aparata.

Iz policije su pak kazali da oni nisu zaprimili nikakav zahtjev za prijavom mjesta boravka dvojice košarkaša. Oduzete su im putovnice, dok će im sudac Prekršajnog suda odrediti novčanu kaznu koja se kreće u rasponu sedam i deset tisuća kuna, a obojica će biti protjerani iz Hrvatske. Isti problem imaju i dvije košarkašice šibenskog kluba, Amerikanke Lucas i Simon.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.