KK Split čeka odluku FIBA-e, Nikola Vujčić vjeruje da će Dario Šarić zaigrati na Gripama

Četvrtak, 20. rujna 2012. 19:41 Napisao/la  I. J.

- Strpimo se u cijeloj priči oko Darija Šarića i ne želimo prejudicirati odluku FIBA-e. On trenira s nama od ponedjeljka navečer i sve radimo u dogovoru s ljudima iz FIBA-e, rekao je Nikola Vujčić

 

 

 

Na Gripama su se oglasili su svezi najboljeg mladog košarkaša Europe Darija Šarića koji od ponedjeljka navečer trenira u Splitu sa "žutima". Naime, Šarić je potpisao petogodišnji ugovor sa španjolskim prvoligašem Bilbao Basketom. a njegov prijelaz osporava KK Zagreb čiji je on član bio prošle sezone. Cijeli slučaj je na Arbitraži FIBA-e.

- Strpimo se u cijeloj priči oko Darija Šarića i ne želimo prejudicirati odluku FIBA-e. On trenira s nama od ponedjeljka navečer i sve radimo u dogovoru s ljudima iz FIBA-e. Ne želimo da se čelnici KK Zagreba ljute na nas, bolje je da Darijo trenira s nama nego sa Estudiantesom. Kada FIBA donese odluku poštovat ćemo je. Nadamo se pozitivnom rješenju i da će u novoj sezoni zaigrati za naš klub, kazao je sportski direktor žutih Nikola Vujčić.

Bivši igrač Filipović blokirao je račun kluba zbog neisplaćenih plaća. Vujčić ga poziva da skine blokadu jer zbog iste ne mogu registrirati igrače koji su doveli.

- Mogu ga javno zamoliti da povuče blokadu s računa. U obitelji ima financijske stručnjake i znaju da nemamo novaca da mu isplatimo dugovanje koje imamo prema njemu. Molim ga da nam pomogne i povuče blokadu, poručio je Vujčić.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.