Cibona u Zagrebu pobijedila Zadar, utakmica odluke u nedjelju u Zadru

Srijeda, 16. svibnja 2018. 10:01 Napisao/la  SC
Aramis Naglić (Zadar)
Aramis Naglić (Zadar)

Košarkaši Cibone u drugoj su utakmici polufinala doigravanja prvenstva Hrvatske na svom terenu svladali Zadar s 96:86 (23-29, 23-15, 28-22, 22-20) i tako izjednačili omjer u pobjedama na 1-1 pa će o finalistu odlučivati treća utakmica koja će se igrati u nedjelju u Zadru.

Najefikasniji kod Cibone bio je Ratkovica s 21 košem, 18 je dodao Luka Žorić, dok je kod Zadra odličan bio Steven Gray s 25 ubačaja, dok je Filip Kraljević zabio 17.

- Čestitam Ciboni na pobjedi i dobroj igri. Pokazali su da su kvalitetna momčad. Naša vanjska linija je slabija od Cibone što je danas bilo vidljivo. Dobro smo igrali, no skraćena rotacija bila je hendikep za nas. Čeka nas teška utakmica u nedjelju i žestoka publika u Zadru, rekao je trener gostiju Aramis Naglić.

U drugom polufinalu Cedevita vodi protiv Splita s 1-0, a druga utakmica tih suparnika igrat će se u srijedu u Splitu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.