Cibona drugi put pobijedila Cedevitu i stigla nadomak tituli prvaka

Utorak, 29. svibnja 2012. 23:57 Napisao/la  SC

Druga utakmica doigravanja za prvaka: Cedevita - Cibona 64:82

Košarkaši Cibone stigli su na korak do osvajanja naslova prvaka Hrvatske nakon što su i u drugoj utakmici finala kao gosti u Domu sportova pobijedili Cedevitu 82:64. "Vukovi" naslov prvaka mogu osigurati u trećoj utakmici, koja je na rasporedu u subotu u Draženovom domu.

 

Cibona je od samoga početka diktirala zbivanja na parketu i uvjerljivom pobjedom stigla na korak od hrvatskog naslova. U pobjedničkim redovima Wright je zabio 14 koševa, dok su Suton i Rudež zabili po 13 koševa. Cedevitu su s 11 koševa predvodili Baždarić i Vukušić.

 

 - Mislim da je ovo najbolja naša utakmica otkada sam preuzeo momčad. U obrani smo igrali čvrsto i agresivno i mislim da je to presudilo pobjednika. Imamo 2:0 ali i dalje moramo čvrsto ostati na zemlji, izjavio je nakon ogleda trener Cibone Jasmin Repeša.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.