Božo Maljković na klupi Cedevite doživio dirljiv susret sa Splitom, bodovi ostali u familiji

Nedjelja, 07. listopada 2012. 12:56 Napisao/la  Ivan Jelić

Domaćini su potpuno zasluženo dobili utakmicu. Čestitam im još jednom na pobjedi i želim im sve najbolje. Bodovi su ostali u familiji, rekao je Maljković

Na predstavljanju  igrača i stručnih stožera prije početka susreta Split - Cedevita, trener gostiju Božidar Maljković doživio je prave ovacije  prepune dvorane domaćih navijača koji su se svi digli na noge i dugotrajnim pljeskom i skandiranje još jednom zahvaliti za sve ono što je učinio za klub sa Gripa.

 

Maljković je bio trener „žutih„ tijekom osamdesetih i početkom devedesetih godina kada su Splićani osvojili sve moguće trofeje, bili su prvaci bivše države, najbolja momčad Starog kontinenta. Navijači to nikada neće zaboraviti, što su jasno poručili transparentom:

 

"U  vitrinama su  trofeji tvoje ekipe, zauvik te pamte splitske Gripe. Fala, Božo!"

 

Split je pobijedio favoriziranu i mnogo skuplju momčad Cedevite, Maljković na presici poslije utakmice nije mogao sakriti emocije :

 

- Lijepo je vidjeti pune Gripe ali i vas novinare u ovolikom broju. Jedan novinar može puno više pridonijeti  klubu od nekog člana Uprave. Mene za Splitom  veže posebna ljubav. Što vrijeme više prolazi, mi se sve više volimo. Čovjek treba biti idiot da se ne uzbudi u ovakvim trenucima. U svim segmentima Jugoplastika je bila bolja od Cedevite, pitanje je to želje a ne novca.  Nisam vidio razliku između Splitovih i mojih igrača. Domaćini su potpuno zasluženo dobili utakmicu. Čestitam im još jednom na pobjedi i želim im sve najbolje. Bodovi su ostali u familiji, kazao je Božidar Maljković.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.