Bogdanovićevih 19 poena u pobjedi Indiane, Houston poražen unatoč 51 poenu Hardena

Četvrtak, 21. prosinca 2017. 11:15 Napisao/la  SC
Bojan Bogdanović (Houston)
Bojan Bogdanović (Houston)

 Bojan Bogdanović jedini je slavio od hrvatskih košarkaša u NBA noći, u kojoj je odigrano čak 12 utakmica.

Bogdanovićeva Indiana slavila je protiv Atlante sa 105:95, a Bogdanović je za 33 minute na parketu ubacio 19 poena, imao je dvije ukradene lopte i jedan skok.

Mario Hezonja ponovno je bio dobar s 12 poena i dva skoka za 24 minute, ali je njegov Orlando poražen od Chicago Bullsa 112:94.

Orlandu je ovo šesti uzastopni poraz, a sinoć ni u jednom trenutku nisu vodili i najveći zaostatak za Chicagom iznosio je 30 koševa.

Ništa bolje nije prošao ni Dragan Bender, čiji je Phoenix bio nemoćan protiv Clippersa, a hrvatski košarkaš utakmicu je završio s osam koševa, te je upisao jednu asistenciju.

Lakerski su pobijedili Houston s 122:116, a Ivica Zubac nije ulazio u igru za momčad iz Los Angelesa.

Međutim, unatoč porazu, utakmicu je obilježila najveća zvijezda Rocketsa Harden, koji je utakmicu završio sa čak 51 poenom, devet asistencija i tri skoka.

No, to nije bilo dovoljno da Houston svlada Lakerse, koje je do pobjede vodio Kuzma s 38 poena.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.