×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Komentari

Četvrtak, 01. ožujka 2012. 21:47
Tomislav Ćuto

Tko nam je i kada ukrao nogomet?

Tužna nogometna srijeda u Maksmiru eklatantna je potvrda gubitka vjere u nogomet. Čak ni reprezentacija više ne može "zapaliti masu"
Dok u HNS-u uporno tvrde kako ništa osim reprezentacije nije njihov problem, domaći nogomet se raspada. Do kada?
Petak, 24. veljače 2012. 09:48
Tomislav Ćuto

Novi početak ili početak kraja

Proljetni nastavak MaxTV prve HNL "počeo" je neodigranim susretom Varaždina i Rijeke. Pitanje svih pitanja glasi: tko će prvi odustati od natjecanja?
Srijeda, 22. veljače 2012. 07:42
Tomislav Ćuto

Engleski pacijenti na euro marginama

Ukoliko se ne dogodi čudo, engleski nogomet će biti bez predstavnika u četvrtfinalu Lige prvaka. A s Otoka su i dalje uvjereni da se tamo igra najbolji nogomet na svijetu.
Kantrida je preko noći od stratišta ambicija postala mjesto veličanstvenih mogućnosti. Euforija je preplavila nogometnu Rijeku, iako se još nije dogodilo ništa veliko.  
Gotovo tri mjeseca miruju hrvatski nogometaši. Prerani početak prvenstva u ljetnim mjesecima rezultira prevelikom pauzom zimi. Mora li biti baš tako?
Četvrtak, 09. veljače 2012. 16:36
Tomislav Ćuto

Veliki Fabio - kukavica i(li) frajer

Odlazak Fabia Capella s mjesta izbornika Engleske je zapravo očekivan. Iako se odrekao šest milijuna funti, za njega je ovo idealan izbor. Na Otoku se ionako nikada nije do kraja pronašao...
Nedjelja, 05. veljače 2012. 11:57
Tomislav Ćuto

Čuvajte se "medijskih Iluminata"

Jesu li doista izbornici, predsjednici, treneri i ostali sportski djelatnici taoci medijskih moćnika i njihovog reketa?
Četvrtak, 02. veljače 2012. 09:16
Tomislav Ćuto

Nogomet nije tradicija nego - posao!

Ukoliko Rijeka želi biti tržišno uspješna, što je prvi preduvjet rezultatskog prosperiteta, morati će prihvatiti pravila tržišne utakmice. Gabriele Volpi će samo pod takvim uvjetima uložiti u klub s Kantride.
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.