Čistka u Cedeviti, Emil Tedeschi svih smijenio i preuzeo vođenje kluba

Četvrtak, 25. listopada 2018. 20:19 Napisao/la  SC
Emil  Tedeschi
Emil Tedeschi

Emil Tedeschi odlučio je promijeniti kompletno vodstvo Cedevite i osobno preuzeti vođenje kluba.

Na službenoj stranici KK Cedevita objavio je sljedeću vijest:

Košarkaški klub Cedevita ulazi u novu razvojnu fazu s novim vodstvom kluba. Mjesto predsjednika KK Cedevita umjesto Mladena Vebera preuzima Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic Grupe, glavnog sponzora kluba. Na mjesto sportskog direktora KK Cedevita, koje je obnašao Matej Mamić, imenovan je Veljko Mršić, u čijem su prijašnjem trenerskom mandatu u KK Cedeviti ostvareni relevantni rezultati u nacionalnim i međunarodnim natjecanjima. Mjesto glavnog trenera momčadi koja igra u Eurokupu 7Days i ABA ligi umjesto Sita Alonsa preuzima Slaven Rimac, dosadašnji trener Cedevitine momčadi koja se natječe u HT Premijer ligi.

Budući da je Tedeschi nakon 12 godina smijenio najbližeg suradnika Mladena Vebera, očito je došlo vrijeme za radikalne promjene.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.