VN Japana: Sebastianu Vettelu pole position, Alonso šesti, Hamilton deveti

Subota, 06. listopada 2012. 13:51 Napisao/la  SC

Vettel je doduše morao čekati potvrdu da će krenuti s pole positiona budući da je bio pod istragom zbog blokiranja Fernanda Alonsa (Ferrari)

 

 

 

Sebastian Vettel, aktualni svjetski prvak, krenut će s prve pozicije na Velikoj nagradi Japana. Prvi startni red zauzeo je Red Bull budući da se Vettelu pridružio Mark Webber.

Vettel je doduše morao čekati potvrdu da će krenuti s pole positiona budući da je bio pod istragom zbog blokiranja Fernanda Alonsa (Ferrari), ali je na kraju dobio samo opomenu. Vettel je najbrži krug odvozio za 1:30.839 minute.

Fernando Alonso, vodeći u Svjetskom prvenstvu, krenut će sa šestog mjesta, dok je Lewis Hamilton, drugi u ukupnom poretku, bio tek deveti u kvalifikacijama.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.