Formula 1: Vettel zbog putovnice zamalo zakasnio na dodjelu priznanja, Kimi kršio propise

Ponedjeljak, 10. prosinca 2012. 19:11 Napisao/la  SC

Vettel je svojim privatnim zrakoplovom sletio u Istanbul i tek po slijetanju shvatio da nema - putovnice. Finac je pak odlučio obući odijelo bez - kravate

Svjetski prvak u Formuli 1 Nijemac Sebastian Vettel, koji se na svečanoj ceremoniji u Istanbulu i službeno okitio naslovom, imao je problema u Turskoj zbog kojih je zamalo zakasnio na dodjelu priznanja. Vettel je svojim privatnim zrakoplovom sletio u Istanbul i tek po slijetanju shvatio da nema - putovnice. Čekao je u zračnoj luci preko sat vremena jer ga nisu mogli pustiti, iako su svi znali tko je on. Nakon intervencije Turske automobilističke federacije, Vettel je napokon pušten nakon čega se napokon ukazao na svečanoj dodjeli.

Tamo su se našli i drugoplasirani Španjolac Fernando Alonso i trećeplasirani Finac Kimi Raikkonen, kojemu je ovaj događaj bio "tlaka", kako je sam objasnio, pa je napravio još jedan u nizu svojih gafova. Iako je dress code bio odjelo s kravatom, on je odlučio obući odijelo bez kravate.

- Ja ne pratim pravila. Ja ih stvaram, pa kome pravo a kome krivo, objasnio je osebujni Finac.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.