Hamilton zatražio istragu u McLarenu nakon loših rezultata na VN Bahreina

Utorak, 24. travnja 2012. 09:53 Napisao/la  SC

- Ništa se ne može popraviti na brzinu. Moramo promijeniti nekoliko stvari na bolidu, jer brzi smo u kvalifikacijama, ali nismo konkurentni u utrci, rekao je Hamilton.

Lewis Hamilton zatražio je od McLarena da provede istragu nakon katastrofalnog izdanja na Velikoj nagradi Bahreina. Bivši svjetski prvak otkazao je sve privatne planove da bi idući tjedan mogao provesti tri dana na testiranju u talijanskom Mugellu. Ne samo da McLaren nije bio konkurentan na posljednjoj utrci, već su se na bolidima pojavili mnogi tehnički problemi.

- Ako treba testirai neke stvari, to ću ja obaviti. Dobro je da je tri tjedna pauze do iduće utrke jer imamo jako puno posla. Nema puno pozitivnih stvari koje smo mogli ponijeti sa sobom nakon Bahreina. Svi smo frustrirani, ali moramo biti optimistični, rekao je Hamilton.

- Ništa se ne može popraviti na brzinu. Moramo promijeniti nekoliko stvari na bolidu, jer brzi smo u kvalifikacijama, ali nismo konkurentni u utrci, zaključio je Hamilton.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.