Patrik Mršnik

Patrik Mršnik

Zahvaljujem se publici na zaista fanatičnom navijanju. Mi ćemo u trećoj utakmici dati sve od sebe da finalnu seriju vratimo u Rijeku, kaže bek Primorja nakon poraza od Juga. 

Primorje je odigralo mnogo bolje nego u Dubrovniku, što i ne čudi s obzirom na atmosferu koja je bila prisutna u ovoj utakmici, rekao je trener vaterpolista Juga nakon pobjede na Kantridi.

Druga utakmica finalne serije: Primorje EB - Jug CO 5:7 (2:2, 1:1, 2:2, 0:2). Riječani u posljednjih osam minuta nisu zabili pogodak

Subota, 23. travnja 2016. 18:52

Orijent i Buje odigrali susret bez pogodaka

Susret 24. kola: Orijent 1919 - Buje 0:0

Nakon ovakve utakmice moji su osjećaji pomiješani. Tužan sam, ali i ponosan na dečke koji se na -18 ne predaju, kaže Mance

Susret 7. kola: Cibona - Kvarner 2010 89:88 (21:19, 28:23, 23:15, 17:31)

Dug je put još pred nama do osvajanja trofeja. Riječani su se digli nakon poraza od Olympiakosa, ali mislim da i oni mogu puno bolje, rekao je Kobeščak.

Moramo pobijediti u svakoj utakmici, koja nije ni po čemu različita od ostalih. Pritisak je uvijek prisutan, znamo da smo kvalitetna momčad, kaže kapetan Primorja.

Zaigrat ćemo kompletni, nadam se i uz veliku podršku publike. Ako nam je ikad bila potrebna brojnost i glasnoća navijača, onda je to sada, kaže sportski direktor Primorja.

Zanimljivost je u tome da se Kvarner nema namjeru priključivati doigravanju za prvaka Hrvatske, ali bi treće mjesto u A-1 ligi pomoglo u pravdanju sredstava dobivenih iz županijskog proračuna

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.