Patrik Mršnik

Patrik Mršnik

Nije taj Zrinski toliko loš, oni su ekipa koja nam pretjerano ne paše. Niske su, brze, teško ih je čuvati i mogu napraviti dosta problema, veli vratarka riječkog sastava.

Otočani imaju kadrovske probleme zbog rada u turizmu, a i mi u posljednjih nekoliko sezona sve više postajemo studentski klub. Kad krene fakultet, krenu i naši pozitivni rezultati, kaže Cvijanović.

Moglo je u početku biti i bolje, ali i gore. Nalazimo se na sredini ljestvice, negdje u realnim okvirima s obzirom na to da nam se momčad još uvijek formira, kaže trener Krka.

Slijedi nam prva utakmica, bit će zasigurno prisutna i nervoza, tek ako budemo strpljivi možemo se nadati pobjedi, rekao je sportski direktor riječkog košarkaškog kolektiva.

To je bitno i za samopouzdanje, ali nogomet moramo gledati iz perspektive momčadskog sporta u kojem se gleda rezultat cijele ekipe. S tog aspekta ne mogu biti osobito zadovoljan, kaže Vargić

Istina da smo praktički nova momčad. Samo jednom igraču treba vremena da se prilagodi, jasno je onda da treba proći vrijeme da se naših četiri-pet igrača uigraju, kaže Šetka

Poreč - Zamet (19): Nitko se ovakvom startu nije nadao, mislim da se ovakav početak sezone nije dogodio otkako sam ja u klubu. Sada nas čeka jedno vrlo neugodno gostovanje, kaže Đurica.

Srijeda, 30. rujna 2015. 20:46

Zamet nastavio niz pobjeda protiv Buzeta

Susret 6. kola: Zamet - Buzet 31:17 (17:5). Zamet maršira dalje, šest pobjeda je tu nakon šest kola.

Sve su oči trenutno uprte u Mateja Uremovića. Ja od njega zaista puno očekujem u budućnosti, kaže Vičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.