Dijamantna liga: Sandra Perković pobijedila, Blanka Vlašić druga, Ana Šimić treća

Srijeda, 11. lipnja 2014. 22:56 Napisao/la  SC

Sandra uvjerljivo vodi sa 12 bodova

Sandra Perković pobijedila je u bacanju diska, Blanka Vlašić bila je druga, a Ana Šimić treća u visu na mitingu  Dijamante lige u Oslu. Sandra Perković pobijedila je sa hicem 67,17 metara, druga je bila Amerikanka Gia Smallwood-Lewis (65,77) a treća  Kubanka Denia Caballero (64,89) Nakon tri mitinga Sandra uvjerljivo vodi sa 12 bodova ispred Lewis-Smallwood koja ima tri boda.

U ženskom visu Ana Šimić je do visine 1,98 metara jedina sve preskočila iz prvog pokušaja. Na toj visini ostale su Blanka Vlašić i Ruskinja Marija Kučina, Ana Čičerova otpala je na 1,90 metara. Visinu 1,98 preskočile su Kučina (iz drugog pokušaja) i Blanka Vlašić (iz trećeg). Na visini 2,01 metra obje su triput rušile, ali je pobjeda pripala Ruskinji zbog manjeg broja pokušaja na 1,98 metara.

Trećim mjestom Ana Šimić je ponovno preuzela vodstvo u visu s pet bodova, ispred Ane Čičerove koja ima četiri. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.