Kadeti Zameta osvojili treće mjesto na završnici PH

Ponedjeljak, 14. svibnja 2018. 19:19 Napisao/la  SC
Kadeti RK Zamet
Kadeti RK Zamet

Mladi rukometaši Zameta osvojili su treće mjesto na završnici prvenstva Hrvatske za kadete koja je održana proteklog vikenda u sklopu Festivala rukometa u Umagu.

Zamet je razigravanje u skupini završio kao drugoplasirana ekipa iza Karlovca, a ispred Zadra i Varaždina i tako se plasirao u polufinale.

U polufinalu je Zamet poražen od PPD Zagreb, a u utakmici za treće mjesto Zamećani su deklasirali ekipu Karlovca, od koje su izgubili u utakmici odigranoj u skupini.

Utakmica za treće mjesto završila je rezultatom 31:17.

- Iza nas je završnica kadetskog prvenstva koju su dosta obilježile ozljede. Unatoč tome borili smo se i igrali smo kao ekipa. Želio bi pohvaliti sve suigrače jer unatoč osvojenom trećem mjestu vratili smo se kući kao pobjednici, rekao je kapetan Zameta Veron Načinović.

Za ekipu Zameta su nastupili: Martin Mozetić, Jakov Mozetić, Veron Načinović, Luka Grgurević, Patrik Martinović, Karlo Tadić, Tin Tomljanović, Juraj Plantarić, Igor Trivunović, Antonio Lozić, Matija Starčević, Fran Lučin, Mateo Bogosavljev, Karlo Šegon, Ivan Jurčević i Tino Viskić.

Stručni stožer: Marin Mišković - trener, Marin Tomljanović - pomoćni trener, Boris Konjuh - team manager, Dragan Marijanović - fizioterapeut.