Nedjelja, 25. lipnja 2017.ŠKOLA PLIVANJA

PK Primorje CO počinje proljetne upise!

Autor SC Četvrtak, 13 travnja 2017 18:57

Programi Plivačkog vrtića, Plivačke škole i Plivačkog usavršavanja za plivače i neplivače

PK Primorje CO počinje proljetne upise!


Dočekali smo proljeće - ljepše i duže dane koje nam već polako najavljuju ljeto, more, kupanje i plivanje. Sigurni smo također, kako se upravo naši najmlađi najviše vesele tim trenucima i s nestrpljenjem ih očekuju provodeći vrijeme proljetnih praznika.

Upravo zbog toga, Plivački klub Primorje CO otvara proljetne upise u program Plivačkog vrtića, Plivačke škole i Plivačkog usavršavanja, za djecu plivače i neplivače od 4 do 17 godina starosti.

Upisi počinju 02. 05. 2017. godine, a obuka traje dva mjeseca.

Iz PK Primorja nam također kažu kako su se na pokretanje Proljetnog programa odlučili zbog poražavajuće statistike koja pokazuje da oko 50 % djece školaraca ne zna plivati.

- Svjesni smo odgovornosti da kao plivački klub moramo sudjelovati u smanjenju tog postotka. Iako se već godinama takav projekt provodi u sklopu cjelogodišnjeg programa obuke plivanja, svijest o važnosti ranog uključivanja djece u ovaj sport je i dalje nedovoljna. Stoga, pozivamo svu djecu da nam se pridruže ovog proljeća na Bazenima Kantrida gdje ćemo kroz igru i treninge prilagođene njihovoj dobnoj skupini učiti razne plivačke tehnike i spremni dočekati ljeto, poručuju iz Primorja.

Za upis je potrebno ispuniti online prijavnicu na stranici www.pk-primorje.hr na osnovu koje će Vas povratno kontaktirati kako bi dogovorili sve potrebne detalje (grupu, termine,…).

Više informacija o programu pronađite na stranici www.pk-primorje.hr , putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefona 098/454-515.

Morate se prijavit ukoliko želite komentirati

SportCom.hr