Gradonačelnikov prijam za učenike i njihove mentore

Utorak, 12. ožujka 2019. 23:35 Napisao/la  SC
Gradonačelnikov prijam za učenike i njihove mentore

Predstavnici Grada Rijeke održali su prijam za učenike i njihove mentore za posebna postignuća učenika na državnim i međunarodnim natjecanjima, susretima i smotrama u školskoj 2017./2018. godini iz područja sporta i tehničke kulture.

Najbolje učenike i njihove mentore primili su gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i v.d. pročelnika Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Renato Kostović.

Čestitavši na postignućima na državnoj i međunarodnoj razini, gradonačelnik Obersnel izrazio je zadovoljstvo što se iz godine u godinu povećava broj uspješnih učenika i mentora.

- Brojke govore ne samo o kvaliteti obrazovanja u riječkim osnovnim i srednjim školama, već i o vašoj volji da uložite dodatan trud i energiju, bez kojih ne bi ni bilo ovakvih rezultata s kojima ste se plasirali u sam hrvatski vrh, a neki čak i više od toga, kazao je gradonačelnik Obersnel, zahvalivši se i svim mentorima na nesebičnom prenošenju znanja i uloženom trudu.

Riječ je o učenicima koji su na državnim i međudržavnim natjecanjima osvojili prva tri mjesta te njihovim mentorima.

Radi se o 11 mentora, deset iz područja sporta i jednom iz područja tehničke kulture te o 68 učenika, 65 iz područja sporta i tri iz područja tehničke kulture.