Svjetska prvakinja u Salonu Grada Rijeke, Vojko Obersnel održao prijam za Ines Maričić

Petak, 03. lipnja 2016. 18:48 Napisao/la  A. V.

U pratnji Ines Maričić bili su predsjednik KK Mlaka te trener Tonči Mikac i tajnik kluba te trener Lores Agotić

Samir Barać, Loris Agotić, Vojko Obersnel, Ines maričić, Tonči Mikac i Igor Načinović
Samir Barać, Loris Agotić, Vojko Obersnel, Ines maričić, Tonči Mikac i Igor Načinović Foto: www.gradrijeka


U Salonu Grada Rijeke održan je prijam za kuglačicu Kuglačkog kluba Mlaka, Ines Maričić, dvostruku svjetsku prvakinju i rekorderku.

Na iznimnom sportskom uspjehu Maričićki su čestitali gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, pročelnik Odjela za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Igor Načinović te predsjednik Riječkog sportskog saveza Samir Barać.

Ines Maričić osvojila je naslov svjetske prvakinje na VI. pojedinačnom svjetskom prvenstvu, koje se održalo u Novigradu od 14. do 28. svibnja 2016.

Uz pojedinačni svjetski rekord, Maričićka je osvojila zlato i srušila  svjetski rekord u kombinaciji s ukupno 877 čunjeva.

Govoreći o svojim uspjesima, Ines Maričić istaknula je kako su oni ostvarenje njezinog sna. Gradonačelnik Obersnel rekao je da je njezin uspjeh dokaz kontinuirano dobrih rezultata u riječkom kuglanju, posebno Kuglačkog kluba Mlaka koji zadnjih nekoliko godina postiže odlične rezultate na državnim i europskim prvenstvima.

- Osim što je osvajanje svjetskog prvenstva prije svega priznanje tebi, reprezentaciji i klubu, ono je isto tako i priznanje riječkom sportu, zaključio je Obersnel.

U pratnji Ines Maričić bili su predsjednik KK Mlaka te trener Tonči Mikac i tajnik kluba te trener Lores Agotić, koji su najavili natjecanja koja ih tek očekuju.