Novo pojačanje u redovima Zameta: Davor Šunjić nakon 7 godina ponovno u starom jatu!

Petak, 15. lipnja 2012. 12:45 Napisao  Milan Kosanović

Mogu potvrditi da smo Šunjiću ponudili korektne uvjete suradnje, igrač ih je prihvatio te će od ljeta nositi dres Zameta, rekao je Čupić

Davor Šunjić u dresu Buzeta
Davor Šunjić u dresu Buzeta

Priče oko povratka Davora Šunjića u redove riječkog rukometnog premijerligaša dobile su konačnu potvrdu. Lijevi vanjski igrač nakon angažmana u Crikvenici i Buzetu ponovno će obući dres Zameta u kojem je svojevremeno proveo šest sezona.

Sportski direktor kluba Aleksandar Čupić potvrdio je vijest o Šunjićevom povratku čime je Zamet popunio upražnjeno mjesto koje se stvorilo odlaskom Igora Vujića.

-  U ime kluba mogu potvrditi da smo Šunjiću ponudili korektne uvjete suradnje koji su u mogućnostima kluba, igrač ih je prihvatio te će od ljeta nositi dres Zameta. Klub je pripremio i ugovor koji će Šunjić potpisati kroz sljedećih nekoliko dana, rekao je Čupić.

Nakon odlaska vratara Ivana Stevanovića i vanjskog igrača Igora Vujića vodstvo Zamećana sada se može pohvaliti da je svoje redove pojačala s dva Davora, poslije ljevorukog Vukelića iz Buzeta je stigao i bivši igrač Zameta Šunjić.  Prema prvim informacijama Davor Šunjić će potpisati ugovor na godinu plus godinu.