NEDJELJKO LALIĆ Možemo držati isti ritam što je očigledno nova karakteristika u našoj igri

Petak, 07. prosinca 2018. 09:05 Napisao  I. V.

Prema kvaliteti momčadi razlike u ligi vrlo su male, odlučuju raspoloženje jednog, dvojice igrača, neka ozljeda ili izostanak, kaže trener Zameta

Nedjeljko Lalić
Nedjeljko Lalić

 

Rukometaši Zameta očekivanom pobjedom (31:26) u finalu regionalnog kupa protiv Kozale nastavili su pozitivanm niz rezultata, što je dobra najava subotnje utakmice u Varaždinu.

- Iskoristili smo utakmicu u kupu da damo minutažu svim igračima, da razigramo cijelu momčad i da vidimo u kakvom su stanju igrači koji inače manje igraju. U Varaždinu nas čeka vrlo teška utakmica, njima je utakmica jedna od zadnjih prilika da izbjegnu borbu za ostanak. Očekujem vrlo borbenu i taktički discipliniranu utakmicu, nadam se da ćemo uspjeti ponoviti dobru utakmicu. Prema kvaliteti momčadi razlike u ligi vrlo su male, odlučuju raspoloženje jednog, dvojice igrača, neka ozljeda ili izostanak, ništa se unaprijed ne može znati, nema favorita. Mislim da se tako može nastaviti do kraja lige. Nema opuštanja, nadam se da će igrači u idućoj utakmici pružiti barem približno maksimumu, kaže trener Nedjeljko Lalić.  

Momčad se očito stabilizirala?

- Uspjeli smo izbalansirati momčad, na svim pozicijama imamo po dvojicu kvalitetnih igrača, time smo dobili mogućnost rotacija, možemo držati isti ritam što je očigledno nova karakteristika u našoj igri. Sigurno da smo Lučinovim povratkom i Glavaševim dolaskom dobili jako puno, zaključuje Lalić.