BORIS KONJUH

Mislim da imamo najbolji stručni stožer u ligi

Četvrtak, 31. siječnja 2019. 22:22 Napisao/la  SC

To je jedna od ključnih utakmica prvenstva s obzirom na snagu i poziciju protivnika na ljestvici. Utakmica u kojoj možemo puno dobiti, kaže team-menadžer Zameta uoči utakmice protiv Dubrave

Boris Konjuh
Boris Konjuh

 

Pred rukometašima Zameta je prva utakmica drugog dijela prvenstva, Zamećani gostuju kod Dubrave.

Nastavak prvenstva bio je povod za razgovor s Borisom Konjuhom, team-managerom Zameta.

Zamet je prvi dio sezone završio na 7. mjestu, kako je sezona odmicala tako se podizala razina igre:

- Na samom početku ekipa nije bila kompletna. Trebalo je uložiti dosta truda da se dovedu Babić, Lučin i Glavaš koji su se pokazali kao pravi igrači i prava pojačanja, a ekipa ih je odlično prihvatila. U prvom djelu prvenstva niti jedna ekipa nas nije nadigrala i uz malo sreće mogli smo imati i više bodova.

Prva utakmica nastavka prvenstva je protiv prvoplasirane Dubrave?

- To je jedna od ključnih utakmica prvenstva s obzirom na snagu i poziciju protivnika na ljestvici. Utakmica u kojoj možemo puno dobiti. Dubrava nas je porazila u prvom dijelu prvenstva iako smo većinom utakmice mi vodili.

Zamet se može pohvaliti respektabilnim stručnim stožerom, trener Lalić, pomoćni trener Mišković, trener vratara Matošević, trener za fizičku spremu Rončević?

- Mislim da imamo najbolji stožer u ligi. To su sve velika imena koji iza sebe imaju respektabilne karijere. Od iskusnog tenera Lalića koji je prvenstveno veliki čovjek, Rončevića koji je dugi niz godina, između ostalog radio i u reprezentaciji Hrvatske, prekaljenog Miškovića pa do legendarnog Matoševića o kojemu mogu pričati samo u superlativima. Iskustvo unutar stožera je ogromno i vjerujem od velike pomoći našim igračima.

Kakav Zamet možemo očekivati u nastavku prvenstva?

- Još konkretniji i bolji. Zajedno smo prošli vrlo kvalitetne pripreme. Bilo je nekoliko sitnih ozljeda, ali to je iza nas. Dišemo jedni za druge i zadovoljstvo je biti dio priče s ovim igračima. Moramo u svakoj utakmici ostaviti srce na parketu i vjerovati u svoju kvalitetu.