Srijeda, 16. kolovoza 2017.Ivan Stevanović napušta PPD Zagreb, riječki rukometaš odlazi u švicarski Schauffhausen

Autor SC Četvrtak, 08 prosinca 2016 20:25

Uživao sam u Zagrebu sve ove godine, ali ova je šansa jednostavno bila predobra da bih je propustio, kaže Ivan Stevanović

Ivan Stevanović (PPD Zagreb)
Ivan Stevanović (PPD Zagreb)

Vratar rukometnog kluba PPD Zagreb, Ivan Stevanović, od iduće sezone više neće braniti za zagrebački klub budući da odlazi u švicarski Kadetten Schauffhausen.

Do kraja ove sezone 34-godišnji Ivan Stevanović branit će boje trenutačnog kluba, a onda seli u najbolju švicarsku momčad.

- Na kraju sezone istječe mi ugovor sa Zagrebom, čelnici kluba ponudili su mi produženje, bilo je i još nekih ponuda, ali ova iz Švicarske je jedna od onih koje se ne odbijaju. Vjerujem da je ovo odličan izbor za mene i za obitelj. Nema toliko putovanja, što mi je u ovim godinama jako važno, financijski uvjeti su odlični. Lijepo mi je u Zagrebu, u neku ruku mi je žao što odlazim, ali novac je, nažalost, negdje drugdje. Nije mi svejedno, uživao sam u Zagrebu sve ove godine, ali ova je šansa jednostavno bila predobra da bih je propustio. Uz mene, na golu će vjerojatno biti i jedan Švicarac, a trener golmana bit će Austrijanac Nikola Marinović, kaže Stevanović za 24sata.

Kadetten Schauffhausen će biti Stevanovićev peti klub u karijeri koju je počeo je u Trsatu, pa nastavio u Zametu i Poreču odakle se nakon tri sezone ponovo vratio u Zamet. Petu sezonu je u PPD Zagrebu.

Skromnog Riječanina javnost je najviše upoznala, kada je u nastupima za reprezentaciju na prošlom EP bio jedan od najzaslužnijih za osvajanje brončane medalje.

Morate se prijavit ukoliko želite komentirati

SportCom.hr