Ponedjeljak, 21. kolovoza 2017.Theophilus Solomon u Partizanu, srpski prvak predstavio projekt ulaganja u budućnost

Autor SC Subota, 12 kolovoza 2017 20:24

Prvi put od kada sam sportski direktor imam mogućnost da radim s igračem koji je potencijal i budućnost u napadačkoj liniji Partizana, rekao je Ivica Iliev

Theophilus Solomon
Theophilus Solomon


Theophilus Solomon novi je igrač Partizana, mladi Nigerijac predstavljen je u Beogradu nakon što je potpisao za srpskog prvaka.

- Ne mogu da izreći koliko sam sretan što sam došao ovdje. Znam da je ovo veliki klub i da je dobar za mene. Velika mi je čast što sam ovde. Ne poznajemm većinu igrača, ali sam ih gledao na internetu i dobri su. Dat ću sve od sebe, pa i više od toga da osvojimo titulu, uradićemo to zajedno, rekao je Solomon.

Solomon će nositi dres sa brojem 17, a sportski direktor Partizana Ivica Iliev kazao je da je Solomon ulog za budućnost.

- Prvi put od kada sam sportski direktor imam mogućnost da radim s igračem koji je potencijal i budućnost u napadačkoj liniji Partizana. Do sada sam se bazirao na igračima koji moraju odmah biti najbolji, a sada to nije slučaj. Verujem da će Solomon brzo pokazati kvalitet, ali on je prvi igrač koji ima prostora i vremena. Zato je napravljen ovaj projekat, da Solomon bude taj koji će donijeti nešto veliko Partizanu u narednim godinama. Od prošle godine ga imam na radaru, ali htio sam da mu dam još godinu dana da napreduje, rekao je Iliev.

Rijeka je posudila Solomona beogradskom klubu s mogućnošću otkupa ugovora.

Solomon je proizvod nogometne akademije u Abuji, do sada je igrao na posudbama u Pomorcu, Zadru, Šibeniku i Istri 1961.

Morate se prijavit ukoliko želite komentirati

MaxTV Prva liga

1. Dinamo 6 12 16
2. Hajduk 6 6 13
3. Osijek 6 5 12
4. Rijeka 6 5 12
5. Slaven Belupo 6 -2 9
6. Inter 6 0 8
7. Cibalia 6 -4 6
8. Lokomotiva 6 -4 4
9. Istra 1961 6 -6 2
10. Rudeš 6 -12 2
Detaljna tablica

SportCom.hr