STADION KANTRIDA

Mišković: Radimo već godinu dana, Kinezi će doći i uložiti!

Petak, 12. travnja 2019. 22:58 Napisao/la  SC

Zanimljivo, Top International Engineering Corporation (TIEC) potpisao je ugovor o gradnji stadiona i suradnji na projektima korištenja obnovljivih izvora energije s tvrtkom Eco Consult

Mišković: Radimo već godinu dana, Kinezi će doći i uložiti!
Foto: Twitter

 

U sklopu dubrovačkog summita "Kina +16" četiri su hrvatske tvrtke potpisale sporazume o suradnji s kineskim partnerima.

Tvrtke Stadion Kantrida i Top International Engineering Corporation (TIEC) potpisali su Memorandum razumijevanja o izgradnji budućeg stadionskog kompleksa Kantrida.

Potpisnici za Stadion Kantrida d.o.o. bili su direktor riječke tvrtke Dean Šćulac i vlasnik HNK-a Rijeka Damir Mišković koji je prvo pohvalio summit kao izvrsna stvar za Hrvatsku, a nakon toga se osvrnuo i na potpisani Memorandum.

- Potpisali smo Memorandum o razumijevanju za Stadion Kantrida i u narednim mjesecima radit ćemo na tome da to završimo. Očekujem da se to realizira, mi radimo na ovome već godinu dana, ovo je samo jedan dio posla. Kinezi će doći i uložiti. Čut ćete još detalje. Zahvalio bih premijeru, Vladi, Hrvatskoj gospodarskoj komori i svima koji su sudjelovali u ovako fantastičnoj stvari za Hrvatsku i vidjet će se sigurno u budućnosti da će sve ići nabolje, u investicije koje dosad nismo imali, rekao je Mišković i dodao da će u izgradnji sudjelovati i hrvatske tvrtke.

O broju mjesta stadiona i ostalim tehničkim detaljima Mišković nije mogao govoriti s obzirom na to da će o tome odlučiti investitor.

Zanimljivo, Top International Engineering Corporation (TIEC) potpisao je ugovor o gradnji stadiona i suradnji na projektima korištenja obnovljivih izvora energije s tvrtkom Eco Consult.