Srđan Grahovac potpisao za Rijeku, stiglo pojačanje u veznom redu aktualnog prvaka

Utorak, 13. veljače 2018. 11:07 Napisao/la  SC

Iako se tjednima spekuliralo da će Grahovac postati igrač Rijeke, prije samo nekoliko dana Grahovac je u sarajevskom Oslobođenju demantirao mogućnost da će otići iz Astane

Srđan Grahovac
Srđan Grahovac

 Srđan Grahovac novi je igrač Rijeke, potencijalni reprezentativac BiH pojačao je vezni red aktualnog prvaka.

Prema profilu i referencama, Grahovac bi trebao adekvatno popuniti mjesto koje je ostalo upražnjeno nakon što su otišli Josip Mišić i Mate Maleš.

Nogometaš Astane stigao je na posudbu do kraja kalendarske godine uz mogućnost otkupa.

- O Rijeci znam dosta, pratim Rijeku već pet, šest godina. Znam da se radi o organiziranom klubu i kada se pojavila priča za moj dolazak bio sam za tu opciju. Klubovi su se uspjeli dogovoriti i drago mi je da sam tu. Prije svega želim biti zdrav, a sve ostalo će doći kvalitetnim radom, kako moje dobre igre, tako i rezultati cijele ekipe. Znam dosta o hrvatskoj ligi. Gdje god sam igrao imao sam putem televizije priliku pratiti sve hrvatske televizijske kanale, tako da sam dosta upoznat. Skoro kao da sam bio ovdje, rekao je Grahovac.

Iako se tjednima spekuliralo da će Grahovac postati igrač Rijeke, prije samo nekoliko dana Grahovac je u sarajevskom Oslobođenju demantirao mogućnost da će otići iz Astane.

HT Prva liga

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 GNK Dinamo 32 54
2 NK Osijek 21 40
3 HNK Rijeka 16 38
4 NK Lokomotiva 15 35
5 HNK Gorica 1 31
6 HNK Hajduk Split 4 30
7 NK Slaven Belupo -7 21
8 Inter Zaprešić -26 18
9 NK Istra 1961 -17 16
10 NK Rudeš -39 4