RIJEKA - HAJDUK 1:2

Kek: Dođe u nogometu takvo vrijeme

Subota, 02. prosinca 2017. 21:04 Napisao  I. V.

Moramo izdržati svi zajedno u klubu, smatra trener bijelih

Matjaž Kek i Željko Kopić
Matjaž Kek i Željko Kopić Foto: Lario Tus


Matjaž Kek održao je nakon poraza (1:2) od Hajduka jednu od najkraćih presica otkada je trener Rijeke, vidno razočaran rezultatom kratko je čestitao Hajduku na pobjedi i rekao:

- Dođe u nogometu takvo vrijeme kada ti svaka lopta ulazi, a ti stvaraš šanse i ne može zabiti. Ništa, moramo izdržati!¨Kako? Moramo izdržati svi zajedno u klubu, rekao je Kek i otišao budući da nitko od novinara nije postavio pitanje.

Valjda je svima sve jasno.

- Dobro smo se rekuperirali nakon utakmice u Osijeku da budemo mentalno jaki, ovom smo utakmicom zaokružili fantastičan posao u posljednjim utakmicama. Znali smo kako Rijeka igra, u prvom smo dijelu pokušali parirati kroz posjed lopte, a u drugom dijelu Rijeka nas je pritisnula što je bilo očekivano. Moraš se s time znati nositi, obranjeni penal i igra pokazala je da smo psihološki bili pravi. Tehničke pogreške posljedica su prevelike želje. Idealno ja kada imaš balans između mogućnosti i želja, kod nas je povremeno želja iznad kvalitete, rekao je zadovoljni trener Željko Kopić.

Trener Hajduka stalno je nezadovoljno gestikulirao u svom prostoru tijekom utakmice, na kraju je isključen:

- Ja sam krivac, četvrti sudac nekoliko me je puta opomenuo prije toga. Ispričavam se iako mislim da nisam izašao iz okvira korektnosti, rekao je Kopić.