IVOR PANDUR Mladi vratar Rijeke između Intera iz Milana i Orijenta s Krimeje

Srijeda, 05. lipnja 2019. 19:02 Napisao/la  SC

Orijent 1919 i Rijeka imaju zajednički interes razvijati mlade igrače, utjecajni tuttomercatoweb.com objavio u srijedu vijest da Inter želi dovesti vratara Rijeke

Ivor Pandur (Rijeka)
Ivor Pandur (Rijeka) Foto: www.hnkrijeka

 

Ivor Pandur između Orijenta s Krimeje i Intera iz Milana?

Tako ovog tjedna izgleda medijska sudbina mladoga vratara Rijeke otkada je u srijedu iz Italije stigla vijest da milanski Inter želi dovesti darovitog vratara.

Pandur je nominalno treći vratar Rijeke iza Simona Sluge i Andreja Prskala, sjedio je na klupi u utakmici zadnjeg kola prošle sezone protiv Slavena Belupa.

Riječ je o darovitom U-19 reprezentativcu pod ugovorom koji traje do lipnja 2020. godine.

Dakle, Pandur nigdje ne može otići bez suglasnosti kluba!

Utjecajni tuttomercatoweb.com objavio je u srijedu vijest da Inter želi dovesti vratara Rijeke čije se ime ovog tjedna spominjalo u novoj igračkoj križaljci drugoligaša Orijenta 1919.

Orijent 1919 i Rijeka imaju zajednički interes razvijati mlade igrače u drugoj ligi, od svih igrača Rijeke koji se trenutačno spominju Pandur se doima kao pravo pojačanje za Orijent 1919.

Za Inter mladi vratar Rijeke sigurno nije pojačanje pokraj Samira Handanoviča, milanski klub u Panduru vidi perspektivnog vratara Primavere ili vratara kojega će posuditi nekom drugom klubu.

Inače, Rijeka ima dvojicu vratara na posudbama u prvoligaškim klubovima, Ivana Nevistića (Varaždin) i Davida Nwolokora (Seged).

Obojica su prošle sezone standardno branili: Nevistić u prvaku druge lige, Nwolokor u šestoplasiranom klubu slovačkog prvenstva.

Ako Rijeka ovo ljeto proda Simona Slugu, ne treba brinuti za budućnost.

HT Prva liga

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 GNK Dinamo 9 16
2 HNK Hajduk Split 9 15
3 NK Osijek 3 12
4 HNK Gorica 1 12
5 NK Lokomotiva 2 11
6 HNK Rijeka 2 11
7 NK Istra 1961 -3 8
8 NK Slaven Belupo -11 7
9 Inter Zaprešić -4 6
10 NK Varaždin -8 3