HRVATSKA - ENGLESKA U srijedu od 19 sati na Rujevici otvoreni trening druge reprezentacije na svijetu

Utorak, 09. listopada 2018. 21:15 Napisao/la  SC

Bitna je dobra priprema za tešku utakmicu s Englezima, na Španjolsku se nećemo vraćati i nećemo razmišljati o tome, kaže Ivan Rakitić

HRVATSKA - ENGLESKA U srijedu od 19 sati na Rujevici otvoreni trening druge reprezentacije na svijetu
Foto: HNS

 

Andrej Kramarić postigao je pet pogodaka u revijalnoj utakmici protiv Bjelovara, napadač Hoffenheima u zavidnoj je golgeterskoj formi prije utakmice koju će u nacionalnom dresu igrati na Rujevici.

- Nije uvijek lako zabiti pet pogodaka, ali prije svega hvala navijačima na podršci, a mi se idemo pripremiti za Englesku. Uvijek mi je zadovoljstvo igrati za reprezentaciju i družiti se s dečkima - nacionalni dres posebna nam je čast i svaki put pokušavam dati sve od sebe, čak i u ovakvim utakmicama. Motiviran sam i trudim se, premda ne može biti uvijek biti ovako lijepih dana. Naravno, ne možemo uspoređivati Bjelovar i Englesku; u Rijeci će sigurno biti teško i nadam se da ćemo biti na pravoj razini. Mogla bi to biti sjajna utakmica, priželjkuje Kramarić.

- Drago nam je da smo se opet okupili u reprezentaciji i da možemo opet biti s našim ljudima, što ovog petka protiv Engleske nećemo moći. Bilo je lijepo u Bjelovaru, stvarno ugodno, i svaka čast svima u organizaciji. Čestitam Bjelovaru 110. rođendan i nadam se novim ovakvim druženjima s navijačima te da će nam susret u petak biti zadnji bez gledatelja. Bitna je dobra priprema za tešku utakmicu s Englezima, na Španjolsku se nećemo vraćati i nećemo razmišljati o tome - u nogometu stalno dolazi nova prilika za dokazivanje, kazao je Rakitić.

Protiv Engleske u Ligi nacija i Jordana u prijateljskom tonu neće igrati ozlijeđeni Šime Vrsaljko, Marcelo Brozović, Lovre Kalinić, Duje Čop i Borna Barišić.

Zlatko Dalić pozvao je Karlu Bartolecu iz Nordsjaellanda i Simona Slugu iz Rijeke.

Utakmica protiv Engleske igra se na praznoj Rujevici u petak, 12. listopada, utakmica s Jordanom igra se u ponedjeljak, 15. listopada.

U srijedu, 10. listopada, s početkom od 19 sati na Rujevici će biti održan otvoreni trening reprezentacije.

Ulaz je slobodan svima koji žele prisustvovati treningu druge reprezentacije na svijetu.