FILIP BRADARIĆ

Nisam prvi s kojim je ovako završilo

Nedjelja, 05. kolovoza 2018. 20:49 Napisao/la  SC

O Bordeauxu ne znam što bih uopće rekao kada ni u jednom trenutku nisam dobio ozbiljnu ponudu, kaže bivši igrač Rijeke

Filip Bradarić zadnji put na Rujevici pojavio se u dresu reprezentacije
Filip Bradarić zadnji put na Rujevici pojavio se u dresu reprezentacije

 

Filip Bradarić oglasio se u medijima nakon što je postao igrač Cagliarija, bivši kapetan Rijeke ovako je opisao rastanak:

- Žao mi je na kraju što nije sve ispalo korektno, ali nisam prvi s kojim je tako završilo. Iz Rijeke nosim samo lijepe uspomene i ne bih volio da neke druge stvari bace mrlju na sve ono što je bilo dobro u protekle tri i pol godine. Mislim da sam bio maksimalno korektan prema klubu, kada je trebalo produžiti ugovor, unatoč sugestijama sa strane da ću za šest mjeseci moći potpisati za drugi klub bez odštete i dobiti veći novac, želio sam ostati korektan prema Rijeci. Isto vrijedi i za transfer u Bolognu, ostao sam uz momčadi da bismo pokušali izboriti Ligu prvaka i mislim da sam zbog svega zaslužio ljepši rastanak, a ne sve što se događalo zadnjih dana, kazao je Bradarić za SN.

Natezanje oko raspodjele transfera vrijednosg 4,75 mil. eura između Damira Miškovića i obitelji Bradarić na kraju je postalo toliko mučno da su posrednici postali odvjetnici.

Zanimljivo je Bradarićev komentar ponude Bordeauxa:

- O Bordeauxu ne znam što bih uopće rekao kada ni u jednom trenutku nisam dobio ozbiljnu ponudu. Dojma sam da je ta priča s Bordeauxom cijelo vrijeme bila klimava, pogotovo što je predsjednik Rijeke s predsjednikom Cagliarija već ranije sve dogovorio, rekao je Bradarić.

HT Prva liga

Rbr Klubovi Gol razlika Bodovi
1 GNK Dinamo 38 64
2 HNK Rijeka 20 47
3 NK Osijek 16 42
4 NK Lokomotiva 17 41
5 HNK Hajduk Split 10 40
6 HNK Gorica 5 38
7 Inter Zaprešić -27 24
8 NK Slaven Belupo -11 22
9 NK Istra 1961 -24 17
10 NK Rudeš -44 7