Subota, 22. srpnja 2017.ZORAN ROJE SLAŽE MOMČAD

Možda netko iskoči na Olimpijskim igrama

Autor V. P. Ponedjeljak, 20 lipnja 2016 16:51

Potreban nam je još jedan bek uz Vrlića, jer bez dvojice ne ide, kaže Roje

Zoran Roje, sportski direktor Primorja EB
Zoran Roje, sportski direktor Primorja EB Foto: Lario Tus

Vaterpolisti Primorja Erste banke već su gotovo tri tjedna u punom trenažnom pogonu. Na dvodnevnim treninzima su svi igrači izuzev onih koji imaju reprezentativne obveze. Primorjaši su i dalje bez predsjednika nakon odlaska Predraga Slobode, a potraga za novim još nije dala rezultata.

- Razgovarali smo s puno ljudi, ali nitko još nije pokazao želju. Želimo naći čovjeka koji će biti motiviran za rad i stvaranje. Nitko se ne želi olako prihvatiti toga posla, jer to donosi velike obveze. No, nije nam žurba, rekao je sportski direktor Primorja EB Zoran Roje.

Bez obzira što pripreme već traju, momčad još nije kompletna. Brojnim igračima je istekao ugovor i na njih se na Kantridi više ne računa. Poznato je da će kapicu Primorja EB i dalje nositi Rumunj Radu, Vukičević i Jelovina, doveden je Slovak Maroš Tkač, a pregovara se s Ivanom Buljubašićem.

- Potreban nam je još jedan bek uz Vrlića, jer bez dvojice ne ide, a teško se pokriti u jačim utakmicama i bez tri igrača na toj poziciji. Lijevu stranu smo zatvorili sa Vukičevićem, Tkačom i Perošem. Paparić i Radu će igrati na poziciji centra. Tražimo još jednog ljevaka, koji se uklapa u naše želje i mogućnosti, pojašnjava Roje.

Pripreme će trajati sve do 15. srpnja, a zatim će igrači dobiti 15 dana odmora. Početkom kolovoza ponovno se vraćaju u bazen. Moguće je da do tada momčad i dalje ne bude kompletirana.

- Ne bi bilo loše da budemo kompletni već tada, no zašto ne čekati Olimpijske igre? Možda na OI iskoči netko tko ne igra u top-reprezentacijama, netko dobar i čije dovođenje ne bi bilo ekonomski zahtjevno, zaključio je Zoran Roje.

Morate se prijavit ukoliko želite komentirati

SportCom.hr