Subota, 22. srpnja 2017.ZORAN ROJE, ČELNIK PRIMORJA

Ono što se događalo zadnjih šest godina bio je san

Autor V. P. Četvrtak, 18 svibnja 2017 12:24

Sredinom lipnja počet ćemo donositi neke odluke, kaže Roje

Zoran Roje
Zoran Roje

Vaterpolisti Primorja EB otišli su na odmor. Sezona je neslavno završila u subotu porazom od splitskog Mornara i osvajanjem četvrtog mjesta u prvenstvu.

- Treba napraviti analizu prvenstva, što smo učinili, a što nismo. Treće mjesto bilo bi u okviru naših očekivanja i da smo tako završili rekli bismo da je sezona dobro završila. U slučaju da smo uspjeli pobijediti Mladost i ući u finale, tada bi sezona bila odlična. Ovako smo četvrti i ne možemo time biti zadovoljni, rekao je sportski direktor Primorja Erste banke Zoran Roje.

Ovih dana na posao bi trebalo krenuti klupsko rukovodstvo.

- Zasad je još prerano govoriti o bilo čemu. Moramo vidjeti što se moglo, a što nije i krenuti u pripremu novu sezonu. Do listopada ima dovoljno vremena za sve. Sredinom lipnja počet ćemo donositi neke odluke, a krajem lipnja bismo trebali imati neke konkretne odgovore. Ne treba žuriti, ni donositi odluke naprečac, jer za to nema potrebe, dodaje Roje.

Zasad je izvjesno da će Primorje i sljedeće sezone nastaviti sa mladom momčadi.

- Povećat ćemo broj mladih igrača s još trojicom, četvoricom juniora. To je naša budućnost i način na koji ćemo duže vrijeme funkcionirati. Ono što se događalo zadnjih šest godina bio je san, koji se ostvario. Ovo je naša realnost, maksimalno ćemo se oslanjati na našu Školu vaterpola, zaključio je Roje.

Morate se prijavit ukoliko želite komentirati

SportCom.hr