FRAN ČUBRANIĆ

Rad s mladima sigurno će se isplatiti

Nedjelja, 13. svibnja 2018. 13:18 Napisao/la  V. P.

Vratar Primorje EB još ne zna ostaje li ili odlazi

Fran Čubranić (Primorje EB)
Fran Čubranić (Primorje EB) Foto: Valentina Prokić

Vaterpolisti Primorja Erste banke polako primiču kraju sezonu.

U Šibeniku su pobijedili Solaris u prvoj utakmici doigravanja za peto mjesto, a uzvratni susret igrat će u srijedu, 16. svibnja, na Kantridi. Pobjednik stječe pravo na europski plasman.

Primorjaši su u Šibeniku stvorili prednost u prve tri četvrtine i onda su u posljednjoj dozvolili domaćim da dođu do zraka, ali istovremeno čuvajući pobjedu.

- Utakmica u Šibeniku bila je dobra. Od početka smo počeli kako treba i onda popustili u zadnjoj četvrtini. Ne smijemo u uzvratu podcijeniti Solaris jer i oni imaju svoje kvalitete te se vrlo brzo mogu vratiti u utakmicu, kaže vratar Primorja EB Fran Čubranić.

Dvoboj sa Solarisom bit će posljednji ove sezone na Kantridi.

Primorjaši će imati priliku oprostiti se od domaće publike i zahvaliti im za podršku tijekom sezone u kojoj su cijenu odrastanja platili rezultati.

- Igranje pred domaćom publikom nam je samo motiv više da odigramo najbolje što možemo. Imali smo podršku cijelu sezonu i na taj se način možemo odužiti svima koji su nas pratili i pobjedom zaključiti natjecanje, dodaje Čubranić.

Iako će Primorje EB u novoj sezoni natjecanje nastaviti u nižem rangu to nije tako loše jer će mlada momčad imati priliku igrati sa ekipama podjednake snage što će doprinjeti stjecanju iskustva.

- Bilo je dosta poraza ove sezone, imali smo jedan dio u kojem su se baš zaredali, ali sada nakon što smo počeli igrati sa momčadima koje su kao i naša zaredali smo pobjede što nas je diglo. Rad s mladima će se sigurno isplatiti već u idućem prvenstvu, smatra vratar riječke momčadi.

Lovro Paparić odlučio je ostati u Primorju, ali vratar Čubranić još ne zna gdje će ga put odvesti.

- Stvarno ne mogu ništa reći jer ne znam. Prerano je još, zaključio je Čubranić.