Nedjelja, 25. lipnja 2017.PRIMORJE - MLADOST Duje Peroš: Mislim da možemo prevazići probleme i izboriti treću utakmicu

Autor V. P. Petak, 21 travnja 2017 10:25

Ne znamo pravi razlog za te naše crne rupe koje nam se događaju cijelu sezonu. No, kad upadnemo u nju, teško iz nje izlazimo, kaže Peroš

Duje Peroš (Primorje EB)
Duje Peroš (Primorje EB) Foto: Valentina Prokić

Vaterpolisti Primorja Erste banke još jednom, ove sezone nisu uspjeli pobijediti zagrebačku Mladost.

Zagrepčani su bili uspješniji na domaćem bazenu u prvoj utakmici polufinala doigravanja te ostavili Riječane da traže priliku za izboriti treću utakmicu u subotu u uzvratu na Kantridi.

Riječki vaterpolisti sjajno su otvorili utakmicu, prve dvije četvrtine dobro parirali mladostašima, a tada ponovno kao nebrojeno puta ove sezone upali u crnu rupu u trećoj četvrtini.

- Istina je dobro smo otvorili, dobro igrali i onda mrak. Ne znamo pravi razlog za te naše crne rupe koje nam se događaju cijelu sezonu. No, kad upadnemo u nju, teško iz nje izlazimo. Mi smo uspjeli ponovno vratiti igru u posljednjoj četvrtini, ali bilo je kasno, rekao je vaterpolist Primorja Erste banke Duje Peroš.

Bez obzira na poraz u prve dvije četvrtine Riječani su prikazali dobru igru, bolju nego u nekim dosadašnjim dvobojima.

- Puno smo popravili našu igru u odnosu na ranije i zbog toga mislim da imamo šanse izboriti treću utakmicu. Trudili smo se mi i u Zagrebu do zadnje minute, tako nećemo ni sada odustati dokle god postoji i najmanja šansa za majstoricu. Činjenica je da moramo za subotnji dvoboj popraviti igrača više jer je to bilo u Zagrebu loše, dodaje Peroš.

Primorjaši sa Mladosti ove sezone loše stoje, nikako da ih pobjede bez obzira što nije razlika u kvaliteti tako velika. No, Riječani nikako da nijanse okrenu u svoju korist.

- Sve utakmice koje smo dosad igrali sa njima trebamo ostaviti iza nas i okrenuti se samo ovoj utakmici u subotu. Naš najveći problem je tranzicija igre iz obrane u napad. U obrani smo dobri, ali kad imamo igrača manje, to nam zadaje problem i to treba popraviti. Optimist sam uoči subotnjeg derbija jer mislim da sve to možemo prevazići i odigrati na istoj, visokoj razini cijelu utakmicu, a ne samo tri četvrtine kao u Zagrebu, zaključio je Duje Peroš.

Morate se prijavit ukoliko želite komentirati

SportCom.hr