Srijeda, 16. kolovoza 2017.Ivan Buljubašić počeo lagano trenirati, Igor Pezelj i Duje Jelovina putuju s reprezentacijom

Autor V. P. Subota, 07 siječnja 2017 18:57

Primorjaši su u dosadašnjem dijelu priprema odigrali tri utakmice sa splitskim Jadranom te jednu sa reprezentacijom Francuske

Duje Jelovina (Primorje)
Duje Jelovina (Primorje) Foto: Valentina Prokić

Vaterpolisti Primorja Erste banke u punom su radnom pogonu.

Trener Igor Pezelj u Zagrebu je na pripremama vaterpolske reprezentacije koja u ponedjeljak, 9. siječnja, putuje u Belgiju na utakmicu trećeg kola Svjetske lige.

S Pezeljom u Zagreb je otputovao i vratar Duje Jelovina koji je nakon dugo vremena ponovno dobio poziv izbornika Ivice Tucka, koji je najavio na početku Svjetske lige da će reprezentativni sastav biti mijenjan u svakom kolu kako bi stekao uvid u mogućnosti što više igrača te mogao odabrati one najbolje za ovogodišnje Svjetsko prvenstvo.

Poziv je dobio i Ante Vukičević, ali je morao otkazati zbog temperature.

Primorjaši su u dosadašnjem dijelu priprema odigrali tri utakmice sa splitskim Jadranom te jednu sa reprezentacijom Francuske.

- Utakmice su bile namjenjene treningu jer je prošlo mjesec dana od posljednje koju smo igrali. Imali smo priliku vježbati neke stvari, a sada se dečki vraćaju normalnom treniranju dok se Jelovina i ja ne vratimo krajem tjedna, rekao je trener vaterpolista Primorja EB Igor Pezelj.

Nova godina donijela je Primorjašima vijest koja je sve razveselila.

- Naš kapetan Ivan Buljubašić odradio je svoj prvi lagani trening u teretani što nas jako veseli. Idući tjedan ima još jedan pregled pa ćemo znati kojim tempom smije trenirati. Nadamo se da bi za nekih mjesec dana mogao dobiti i svoju prvu minutažu u bazenu, dodao je Pezelj.

Iz posjeta obitelji u Australiji vratio se Nathan Power kojega je malo zatekla zima u Rijeci, a i on je svojim preplanulim izgledom zatekao suigrače.

- Došao je sa plus 30 u minus, sav preplanuo. Malo ga je zatekla hladnoća, ali brzo se priviknuo, kroz smijeh je zaključio trener Primorjaša.

Morate se prijavit ukoliko želite komentirati

SportCom.hr