VICE SEP

Pozicija trenera Damira Rajkovića je neupitna

Nedjelja, 23. prosinca 2018. 15:11 Napisao/la  V. P.

Mi smo krenuli u projekt na duže vrijeme, a ne da sve prekinemo nakon nekoliko loših rezultata. Spence je prvi koji nas je napustio, kaže predsjednik Adria Oil Škrljeva

Vice Sep
Vice Sep

Košarkaši Adria Oil Škrljeva poraženi su u derbiju začelja u gostima kod Gorice.

Situacija po košarkaše s Mavrinaca ne razvija se dobro, pretposljednji su sa samo dva boda više od Bosca.

Povrh svega, trener Damir Rajković najavio je čistku u svlačionici, a već je s klupe u Gorici udaljio Amerikanca Coreya Spencea.

Bez obzira na loše rezultate, pozicija trenera je sigurna.

- Trener je neupitan. Mi smo krenuli u projekt na duže vrijeme, a ne da sve prekinemo nakon nekoliko loših rezultata. Spence je prvi koji nas je napustio. On je i doveden u vrijeme kada je Williams bio ozlijeđen da ga pokuša zamijeniti, no nije takav kalibar igrača, a Williamsovim povratkom Spence nam više nije potreban. Sigurno će nas još neki igrači napustiti, ali više o tome će se znati nakon izvještaja trenera i stručnog stožera te razgovora sa igračima. Svjesni smo da će biti potrebna neka osvježenja u momčadi, kaže predsjednik Adria Oil Škrljeva Vice Sep.

Odlasci će ovisiti i o mogućnostima dovođenja novih igrača:

- Mi smo ograničeni financijski, tako je bilo i ljetos. Doveli smo ono što smo mogli. Sada ćemo vidjeti što se nudi, s čim raspolažemo i što možemo učiniti u našim okvirima. Protiv Gorice je dosta faktora odigralo ulogu, Barnjak nam se razbolio prije puta, a on je vrlo važna karika u momčadi. Šarac je isključen nakon tri minute igre. Sudački kriterij je bio strašan, jer što reći kada je Gorica imala 34 slobodna bacanja, a mi 9. To je ipak prevelika razlika čak i za domaćinsko suđenje. Nemamo rejting kao lani, ali mislim da će sve stati na svoje noge i da će biti bolje jer imamo tu obavezu prema sponzorima. Povući ćemo poteze u tom smjeru, dodaje Sep.

Polusezona je bila teška, bilo je velikih problema s ozljedama, uigravanjem...

- Podbacili smo u nekim utakmicama, raspored nam nije išao na ruku, ali u drugom dijelu nam ide na ruku. Imamo dvije vrlo važne pobjede u gostima protiv Alkara i Bosca. Ne strahujem za ostanak u ligi, jer ispada samo jedna momčad. Naravno da bismo htjeli biti  štoviše plasirani i da nismo zadovoljni ovime. No, očekujem bolje dane, zaključio je Vice Sep.