VICE SEP

Ne vidim razloga za brigu, liga traje dugo

Nedjelja, 04. studenog 2018. 13:13 Napisao/la  V. P.

Mi smo puno mlađa momčad od Hermes Analitice i trebali bismo biti agresivniji i brži u igri, a zapravo su oni nas uhvatili u njihov spori ritam i tu smo izgubili, rekao je predsjednik Škrljeva Vice Sep

Vice Sep, predsjednik Škrljeva
Vice Sep, predsjednik Škrljeva

Košarkaši Adria Oil Škrljeva doživjeli su novi domaći poraz, ovaj puta od Hermes Analitice. Nakon Splita i Cibone od kojih je Škrljevo i lani poraženo, od Hermes Analitice poraz nije bio očekivan.

- Dobili smo Alkara u gostima što je veliki rezultat. Hermes je kiks, ali to je momčad sa odličnim pojedincima. Znam to jer smo pokušali dovesti neke njihove igrače. Jednostavno, izostala je agresivnost i brzina. Mi smo puno mlađa momčad od Hermes Analitice i trebali bismo biti agresivniji i brži u igri, a zapravo su oni nas uhvatili u njihov spori ritam i tu smo izgubili, rekao je predsjednik Škrljeva Vice Sep.

Činjenica je da Škrljevo ove sezone muku muči sa sastavom:

- Vratio nam se Williams i bio je najbolji igrač protiv Hermesa zbog svoje velike želje, no nedostajao nam je Barnjak koji je vrlo važan igrač, jer je odličan u oba smjera, agresivan u obrani i sjajan u napadu. Ekipa je dobra, u okvirima naših skromnih mogućnosti, mladi su i ja od njih očekujem veću agresivnost i bržu igru, a u subotu smo baš u tome zakazali. To je pitanje karaktera i ja vjerujem da ova ekipa može puno više i da će to dokazati u idućim utakmicama, dodaje predsjednik Sep.

U Škrljevo je došlo dosta novih igrača:

- Jako malo su trenirali pet na pet i nadam se da će sada krenuti na bolje po pitanju ozljeda. Ne vidim razloga za brigu, liga traje dugo, bit će puno iznenađenja i sve će se svesti na pristup. Kvalitetu imaju i ako to spoje sa agresivnošću i pravim pristupom rezultati će doći već u idućim utakmicama, zaključio je predsjednik Adria Oil Škrljeva.